VIJESTI

Najnovije vijesti iz svijeta industrijske automatike, posjete međunarodnim sajmovima našeg tima, seminari, konferencija, nova partnerstva...

BIG electric iz ponude predstavlja renomiranog njemačkog proizvođača Eurotherm.
Eurotherm je proizvođač mjernih i kontrolnih instrumenata za procesnu industriju. Ovaj proizvođač je dio grupacije Schneider electric koja je jedna od vodecih kompanija u segmentima automatizacije, proizvodnje elektricnih komponenti i distribucije elektricne energije.

U Novu godinu ulazimo jači za jos jednog proizvođača koji nam je ukazao povjerenje.

BIG electric je distributer njemačkog proizvođača spojnog elektromaterijala Wieland electric.

U ponudi Wieland electric čije je sjedište u Bambergu su redne stezaljke, konektori, napojne jedinice, releji, oznake, HMI touch paneli, ruteri, sigurnosni releji, senzori i kontroleri, automatika za sobe FLEX i KNX, ormari za distribuciju i ostali spojni materijal po konkurentnim cijenama.

Na postojeću ponudu Siemens proizvoda dodali smo instrumente u procesnoj industriji, senzore pritiska, termometre, transmitere, senzore protoka, aktuatore, senzore nivoa, sonde nivoa, ventili, vakum prekidace i ostali pribor. Uz Siemens brendove u automatici i kontroli pokreta Simatic, Sinamics, Logo, Sitop, dodajemo jos Sitrans, Sipart, Siwarex, Sentron, Simocode i servo motore.